Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 18.01.2026 - 11:53:58
Страницы:  1  

Проблеми з сходами

СообщениеАвтор

Друзі, треба пораду! Посіяв насіння тютюну Берлі два тижні тому, а сходи якісь слабкі. Температура в приміщенні 22-23 градуси, поливаю акуратно з розпилювача. Може щось роблю не так?

-------------------------------------------------
СП многоразовые подгузники!!!очень красивые купальники и цены к нимпредлагаю одеваться из ОПТОВОГО магазина

ganicheva

Хранитель мудрости

Статистика:
05.09.25 - 05:41:27
Сообщение # 1
RE: Проблеми з сходами

Цитата:
Друзі, треба пораду! Посіяв насіння тютюну Берлі два тижні тому, а сходи якісь слабкі. Температура в приміщенні 22-23 градуси, поливаю акуратно з розпилювача. Може щось роблю не так?
Температура трохи низька для проростання. Тютюн любить тепло - оптимально 25-27 градусів. Спробуй підвищити температуру, можна над батареєю поставити або тепличку зробити. І ще важливо - світло! Без достатнього освітлення сходи завжди слабкі.

Juker Juke

Хранитель мудрости

Статистика:
05.09.25 - 06:18:37
Сообщение # 2

Я теж стикався з такою проблемою! У мене Берлі норма проросла тільки після того, як додаткову лампу поставив. Тютюнове насіння дуже дрібне і потребує багато світла для нормального розвитку. А ще перевір вологість грунту - він має бути постійно вологим, але не мокрим. Я завжди купити насіння табаку намагаюся в перевірених місцях, бо від якості насіння багато залежить.

Montana_Arsenal

Хранитель мудрости

Статистика:
05.09.25 - 07:04:33
Сообщение # 3
Следующая тема: Петух не ест
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33