Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.01.2026 - 16:52:51
Страницы:  1  

Кредитування сонячної станції через Приватбанк

СообщениеАвтор

Вітаю! Цікавлюсь можливістю взяти кредит саме через Приватбанк на сонячні панелі. Чи хтось користувався такою послугою? Які умови, які документи потрібні?

piranya

Хранитель мудрости

Статистика:
27.10.25 - 23:58:02
Сообщение # 1
RE: Кредитування сонячної станції через Приватбанк

Так, Приватбанк є одним з банків-партнерів програми. Умови там досить прийнятні - ставка 0%, термін до 7 років. З документів потрібен паспорт, ідентифікаційний код, довідка про доходи. Але краще звертатися через компанію, яка займається встановленням, вони допомагають з оформленням.

Kalleriya

Хранитель мудрости

Статистика:
28.10.25 - 00:19:15
Сообщение # 2

Я саме через Приватбанк оформлював торік. Звернувся до компанії, яка встановлює станції, вони працюють напряму з банком. Процес пішов дуже швидко - подав заявку, через кілька днів прийшло схвалення. Встановили станцію за два тижні після цього. По приватбанк кредит на сонячні панелі можна знайти докладну інформацію у спеціалізованих компаній. Вони все пояснюють, розраховують суми, допомагають зібрати документи. Мені сподобалось, що не треба було самому бігати по банку - все зробили під ключ. Тепер плачу щомісяця фіксовану суму, яка менша за мої колишні рахунки за електрику.

Medvejonka

Хранитель мудрости

Статистика:
28.10.25 - 01:16:03
Сообщение # 3
---Украина. Продам танганьику!!! : Предыдущая темаСледующая тема: Прочистка каналізації у квартирі
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33