Форум о недвижимости

Форум о недвижимости

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 17.01.2026 - 18:24:03
Страницы:  1  

перелікування каналу при запаленні

СообщениеАвтор

Дівчата, хлопці, допоможіть! Мені потрібно лікувати старий зуб, який я лікував років 5 тому. Рентген показує, що на верхівці кореня почалось запалення. Лікар каже, що потрібно перелікувати канал під мікроскопом. Чи це обов'язково?

июнь

Хранитель мудрости

Статистика:
19.12.25 - 23:23:56
Сообщение # 1
RE: перелікування каналу при запаленні

Так, это дуже важливо. Коли на верхівці кореня є запалення, це означає, що попередній канал не був повністю обробленим. Якщо просто ще раз зробити те ж саме, то проблема повториться. Під мікроскопом лікар побачить точно, де залишились проблемні ділянки, і зможе їх видалити. Це справді обов'язкова процедура, якщо ви хочете, щоб зуб залишився живим.

DIK

Хранитель мудрости

Статистика:
20.12.25 - 00:02:08
Сообщение # 2

Я мав таку ж ситуацію. На мої думку, це не лише рекомендація, а необхідність. Якщо ви не зробите перелікування під мікроскопом, запалення буде прогресувати, і ви врешті-решт можете втратити зуб. Коли я робив перелікування, лікар знайшов кілька місць, де старий матеріал розпався. Без мікроскопу всі ці місця були б пропущені. Тому не економте на цьому етапі, це справді важливо для збереження зуба. Детальніше про процедуру можна переглянути тут: https://sdental.com.ua/service/treatment-under-microscope

-------------------------------------------------
http://gardeniya.com.ua

Liubasha

Хранитель мудрости

Статистика:
20.12.25 - 00:24:42
Сообщение # 3
Покупка кондиціонера у Броварах : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Built with: MyBB Group 2.33